Kaspersky Safe Kids verwijderen

Kaspersky Safe Kids is beschermd tegen een verwijdering door je kind. Wanneer je Kaspersky Safe Kids verwijdert, moet je het wachtwoord van een beheerdersaccount invoeren. Geef dit wachtwoord niet aan je kinderen. Zorg ervoor dat dit wachtwoord sterk is, zodat je kinderen het niet kunnen raden. Als je kinderen dit wachtwoord raden, kunnen ze Kaspersky Safe Kids in het geheim verwijderen van de computer.

Het programma stuurt je een melding over de poging tot verwijdering van Kaspersky Safe Kids als je kind op Verwijder klikt in zijn of haar account. Je krijgt geen melding als het programma naar de prullenmand is verplaatst of als je kind het programma verwijdert wanneer het als een beheerder is ingelogd.

Kaspersky Safe Kids verwijderen